WORKSHOP

Inspirationsworkshop där du lär dig använda din kreativitet för att nå ett bättre resultat. Genom enklare övningar i gouache måleri

(inga förkunskaper krävs) visualiserar och reflekterar vi kring kreativa processer, med fokus på vision, produktion och resultat.

 

Från en idé till ett slutgiltigt resultat är en resa med både mot- och medgångar.

Ett bra resultat hänger ofta ihop med hur inspirerande och fungerande arbetsprocessen varit.

I den här inspirationsworkshopen benar vi ut de olika faserna i den kreativa processen. Genom enkla och inspirerande övningar arbetar

vi fram ett diagram över den individuella kreativa processen och diskuterar strategier för hur vi bäst kan ta till vara på medgångar och hantera motgångar.

Resultat av workshopen:

Inspiration

Introduktion till gouache måleri och få svar på varför det det aldrig kan ta slut på idéer.

Ett diagram över den individuella kreativa arbetsprocessen.

Strategier för att nå bättre resultat i framtida arbeten, både för gruppen och i det individuella skapandet.

Tid: Workshopen tar ca 3- 4 timmar, lite beroende på antal deltagare. Inklusive fikapaus. Workshopen kan med fördel avslutas med en afterwork.

Plats: Studio Lidström & Nyberg i Umeå, alternativt er arbetsplats.

Pris per deltagare: 1100 kr inklusive material och fika (mat och dryck ingår ej).

Denna workshop vänder sig till arbetsplatser som vill ge sin personal inspiration och som vill uppmuntra till kreativitet.

 

Frida Hammar

 

Jag är utbildad på Konstfack och har lång erfarenhet av undervisning för alla åldrar. Jag har arrangerat kurser, workshops och föreläsningar för bland annat Designhögskolan i Umeå, Umeå Universitet, kommuner och för privata företag.

 

Wokshopen går att inpassa så den passar just era behov. För frågor och funderingar, maila mig på fridahammar@itry.se. Ser framemot att höra från er!

 

Utskriftsvänligt informationsblad

Copyright2018 © All Rights Reserved